Beeldende Kunst

Vrouw zonder borsten

Grote Kerk van Schermerhorn, mei ’14

Van 3 t/m 26 mei ’14  zullen er veel kunst-objecten van mij geëxposeerd staan in de Grote Kerk van Schermerhorn. Er is hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen, allemaal weer nieuwe ideeën die ik tot uitvoer heb kunnen brengen. De expositie wordt samen met mij verzorgd door Joop van Bennekom met schilderijen. Ik nodig daarom iedereen van harte uit om tijdens de openingstijden van de kerk een kijkje te komen nemen.

Openingstijden: zaterdag 13.00-17.00 uur, zondag 11.00-17.00 uur.

“Beleef de Heerlykhyd van Castricum in vijf bedrijven”, 17 aug. t/m 15 sep.’12

Expositie bij: Lijstenatelier Andre Weda, Torenstraat 381 in Castricum.

Castricum bestaat uit 5 kernen: Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en de Woude. Geniet met de expositie ‘Beleef de Heerlykhyd van Castricum in vijf bedrijven’ van al het moois wat deze 5 kernen te bieden hebben. Na de expositie zijn mijn objecten nog tot medio november bij het lijstenatelier te bezichtigen.

Uitnodiging Kunst6daagse Heiloo 2012, 19 t/m 24 juni

K6D Heiloo: Graag nodig ik iedereen uit om tijdens de K6D een kijkje te komen nemen bij Isabeau bodyfashion, Stationsplein 98, 1851 LN Heiloo waar (nieuwe) Sculpturen en Keramische Objecten tentoongesteld staan.

Tevens is iedereen welkom op de kunstmarkt welke gehouden zal worden in: het Trefpunt, Abraham du Bois-hof 2, 1852 EZ Heiloo waar ik met Keramische Objecten exposeer. Openingstijden: zat.23 en zon.24 juni van 10.00-17.00 uur.

Uitnodiging opening expositie ‘Nieuw Licht’

Vanaf zondag 22 januari t/m zondag 1 april 2012 staat een deel van mijn keramische objecten tentoongesteld tijdens de expositie ‘Nieuw Licht’ bij de Galerie ‘Onopgemerkte Schatten’, Venedie 6, 1601 HB Enkhuizen.

Drogen van het plastiek

Als de plastiek volledig naar zin is geboetseerd moet deze nu echt goed te drogen worden gezet, minimaal 1 á 2 weken, evt. in de buurt van een warmtebron.

Lees verder: ‘Drogen van het plastiek’

Vormgeven aan het plastiek 2

Voor de kop wordt de ijzerdraad tot een bolletje gedraaid en met een klein stukje aluminiumfolie en tape omwikkeld. 

Lees verder: ‘Vormgeven aan het plastiek 2’

Vormgeven aan het plastiek

Omdat er vaak een figuurvorm gemaakt wordt, volgt hier een beknopte werkwijze van een stilistische te boetseren plastiek langs 1 enkele metaalbuis (voor het hoofd en armen zijn enkele ijzerdraden door de buis getrokken).

Lees verder: ‘Vormgeven aan het plastiek’

Basismodel voor een plastiek maken

Na het bestuderen van het model, foto of tekeningetje wordt er een ‘plan van aanpak’ gemaakt.

Lees verder: ‘Basismodel voor een plastiek maken’

Website online

Mijn website is nu online. Met dank aan Pier en Suzanne!